maanantai 3. huhtikuuta 2017

Some tutuksi-kurssi alkaa. Tässä on oppimistavoitteeni


Tällä lukukaudella päätin valita virtuaalisen kurssin-Sosiaalinen media tutuksi.
Nykymaailmassa sosiaalisen (yhteisöllinen) median rooli on todella mahtava. Kaikissa kursseissa puhutaan paljon somesta, mutta mitä se oikeasti tarkoittaa. Miten sitä voi käyttää arki- ja työelämässä? 
Valittavissa on eri sovelluksia, jotka tarjoavat monia mahdollisuuksia. Miten voin valita niistä  parhaiten palvelevat vaihtoehdot?

Sosiaalisella medialla tarkoitetaan internetin uusia palveluita ja sovelluksia, joissa käyttäjät kommunikoivat keskenään ja esittävät omia komentteja. Sosiaalisen median kautta on mahdollista saada uusia ystäviä ja apua erilaisiin ongelmiin. Sosiaalinen media on  vahvistanut asemansa myös rekrytoinnin maailmassa.

Mitkä ovat tämän kurssin tavoitteeni ja odotukseni? Miksi valitsin sen?

Some tutuksi-kurssilla  haluaisin tutustua somen tarjoaviin mahdollisuuksiin arki- ja työelämässä, parantaa sosiaalisen median käyttötaitojani, tutkia somen viestintäkulttuuria, ymmärtää sosiaalisen median toimintalogiikkaa ja sen hyödyntämistä yritysten liiketoiminnassa. 
Onnea minulle ja kaikille muille!!!

    2 kommenttia:

    1. Tervetuloa mukaan! Blogisi on ryhmässä 2. Annoimme sille pääsiäisen kunniaksi nimen Muna.

      Mitä aktiivisempi jaksat olla, sitä enemmän opit. Muiden kurssilaisten blogeja kannattaa lukea ja kommentoida ahkerasti.

      VastaaPoista
    2. Kiitos palautteesta. Yritän olla aktiivisena blogikäyttäjänä

      VastaaPoista